Uw badkamerproject klaar in een 10-tal werkdagen

Dyna badkamers droomt met u mee met respect voor uw persoonlijke stijl en budget.

Dyna badkamers maakt werk van alle facetten van uw badkamer in de ruimste zin. Wij voeren alle werken van A tot Z uit met ervaren vakmensen, waarbij de uitvoering nauwgezet wordt gepland en opgevolgd door zaakvoerster Nancy. Dyna Badkamers levert maatwerk, en dit met passie voor het vak en tegen een correcte prijs.
U mag rekenen op een uitstekende service en coördinatie met Nancy als aanspreekpunt, kortom :


DYNA BADKAMERS = UW TOTAALPARTNER !

badkamer renovatieprojecteste klanten, indien jullie een offerte willen aanvragen stuur me dan rechtstreeks een mailtje naar Nancy.jamaer@telenet.be of neem telefonisch contact aub 0495/51.6684. 

Totaalrenovatie volgens precies stappenplan

Wanneer u uw badkamerrenovatie in Limburg en Kempen door DYNA badkamers laat uitvoeren, is dit voor u een geheel zorgeloze ervaring. Uw badkamerproject mee helpen uitwerken is bij ons namelijk een kwestie van strikte planning waarbij wij een vast stappenplan hanteren.

Hierdoor is uw gloednieuwe badkamer altijd precies op tijd klaar, zonder dat u daar veel voor hoeft te doen. En dit alles met zaakvoerster Nancy als contact.

Waarom DYNA Badkamers?

  • Wij regelen alles (bestellingen, leveringen,...)
  • Advies bij materiaalkeuze (prijs/kwaliteit,...)
  • Alle nodige vakmanschap onder 1 dak
  • Afwerking met oog voor detail
  • Strikte planning & beperkte doorlooptijd
  • Uw badkamerrenovatie in 10 werkdagen
  • Renovatie zonder zorgen!


Badkamer inspiratie

U wil uw badkamer renoveren maar bent nog op zoek naar inspiratie? Badkamers worden door ons volledig op maat gerenoveerd. De kleuren, het materiaal,... u kiest het volledig zelf. Dankzij onze ervaring kunnen wij natuurlijk hulp bieden bij het zoeken naar de gewenste stijl en badkamer ideeën aanbieden. Hieronder vindt u alvast een aantal van onze gerealiseerde badkamerrenovaties terug die u kunnen helpen de nodige badkamer inspiratie op te doen.

Heeft u zelf al de nodige badkamer ideeën, aarzel dan niet om deze met ons te bespreken. Wij hebben geen grenzen en geen idee is te gek.

Wij dromen graag mee voor de realisatie van uw droombadkamer! 

Laat u inspireren door Dyna bakamers!

openingsuren:
van dinsdag tem vrijdag van 10u-12u en van 13u - 18u
zaterdag van 10u tot 17u doorlopend
zondag en maandag gesloten"Een sterktepunt van DYNA BADKAMERS is 1 contactpersoon ...NANCY, je hoeft niet bezig te zijn met een heel leger aan vakmannen te gaan contacteren. Nancy stelt de hele planning op en probeert alles aan elkaar te lijmen. In geval van eventuele veranderingen neemt ze pro actief actie en zorgen dat alles meteen in orde komt.."

uw badkamerproject

Een nieuwe badkamer in 10 dagen met 10 jaar garantie op werken en waterdichtheid.

  NANCY VAN DYNA BADKAMERS ZORGT PERSOONLIJK DAT DE RENOVATIE VOLGENS  PLAN LOOPT


Ontdek onze Personal Shopper Experience

DYNA PERSONAL SHOPPER SERVICE

Nancy pikt je op in haar Dyna-mobiel en jullie schuimen samen de mooiste showrooms af op zoek naar jouw badkamer op maat. Met Nancy's aanwezigheid kan je genieten van professioneel advies over het plaatsen van je badkamer en genieten van haar kennis op gebied de nieuwste badkamertrends!

Binnenkort kan u ons bezoeken in de nieuwe         toonzaal op de Kolmenstraat 56 3570 te Alken 

Vindt de nieuwste creaties van Dyna badkamers op onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes voor jouw badkamer

Neem snel contact op met Nancy voor jou nieuwe badkamerproject

Bel Nancy op

0495/51.66.84

        Binnenkort kan u ons bezoeken in de nieuwe         toonzaal op de Kolmenstraat 56 3570 te Alken 

Gemaakt door WEBTOPPERS

 .