Bent u van plan een badkamerrenovatie of vernieuwing van uw centrale verwarming te doen en bevindt u zich in de regio limburg, Vlaams brabant. Bij Dyna badkamers bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in totaalrenovatie van badkamer en centrale verwaming.

Wij breken uw oude badkamer uit en installeren een nieuwe variant, die volledig gebruiksklaar is en tot in de puntjes wordt afgewerkt.Hierbij garanderen we kwalitatieve, perfecte eindresultaten, geheel naar uw wens. zorgeloos een badkamer renoveren.badkamer renovatieproject

Uw wens, onze missie: een zorgeloze renovatie

Dyna badkamers is een jong, gemotiveerd en ambitieus bedrijf. Zaakvoerder Jamaer Nancy heeft 9 jaar ervaring in haar vorig bedrijf dat jammer genoeg niet meer bestaat door een brand en ben daardoor volledig opnieuw begonnen met de vaste installateurs die er toen ook waren. Ondertussen weer een topteam erbij.

 Wij maken het onze missie om te zorgen voor een perfecte afwerking en voor een zorgeloze renovatie voor u, onze klant. Om dit te bereiken werken wij met experts die jarenlange ervaring hebben in hun vak. 

Onze medewerkers streven naar perfectie, zijn klantvriendelijk en beschikken over de nodige vakkennis. Dit zorgt ervoor dat wij onze tweede missie, een strikte naleving van de planning, te allen tijden kunnen uitvoeren. Wanneer één van onze experts onverhoopt uitvalt, is er altijd een net zo vakkundig persoon aanwezig om de taak over te nemen.

De voordelen van renoveren met Dyna badkamers

  • Zorgeloos renoveren. Een complete renovatie van uw badkamer of centrale verwarming lijkt u maar een heel gedoe? U vreest dat het een vermoeiende, gecompliceerde en chaotische onderneming wordt? Niet wanneer u hiervoor Dyna badkamers onder de arm neemt! Wij streven er immers naar om u zo min mogelijk hinder te laten ondervinden.

  • Renovatieproject van A tot Z. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de rest van uw huis niet of zo min mogelijk te lijden krijgt van de verbouwing. Onze medewerkers zorgen ervoor dat alles netjes afgeplakt wordt en maken na de renovatie ook alles weer proper. Kortom: wanneer u uw totaalrenovatie van badkamer of cv laat uitvoeren door Dyna badkamers hoeft u bijna niets te doen. We bespreken natuurlijk samen met u uw wensen en eisen, waarna wij uw nieuwe badkamer ontwerpen. Als het ontwerp naar wens is, is het enige wat u nog hoeft te doen het uitkiezen van materialen in onze toonzaal. Hierdoor geniet u ook nog van een verminderd BTW-tarief van 6%. Beschik ook over een eigen 3d tekenprogramma waarmee het ook weer meer duidelijk wordt hoe jullie badkamer er zal uitzien... vbrenovatie badkamer aanvragen

beste klanten, indien jullie een offerte willen aanvragen stuur me dan rechtstreeks een mailtje naar info@dynabadkamers.be of neem telefonisch contact aub 0495/51.6684. 

of klik op de groene knop

Ontdek onze Personal Shopper Experience

DYNA PERSONAL SHOPPER SERVICE

Nancy ontvangt je in haar nieuwe toonzaal op zoek naar jouw badkamer op maat. Met Nancy's aanwezigheid kan je genieten van professioneel advies over het plaatsen van je badkamer en genieten van haar kennis op gebied de nieuwste badkamertrends!.

openingsuren:
van dinsdag tem vrijdag van 10u-12u en van 13u - 17u
zaterdag van 10u tot 17u doorlopend
zondag en maandag gesloten


Vindt de nieuwste creaties van Dyna badkamers op onze Facebook pagina en instagram, blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes voor jouw badkamer

Neem snel contact op met Nancy voor jou nieuwe badkamerproject

Bel Nancy op

0495/51.66.84